poster

Ubojstvo i margarite

The Matador (2005)

komedija, drama, triler, kriminalistički, akcija, misterija | Irska, Meksiko, Njemačka, SAD
Režiser: Richard Shepard
CineStar Comedy | 29. 4. 2024. | 16:25

Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(24 glasova)

OPIS

Julian Noble (Pierce Brosnan) je plaćeni ubojica – ili, njegovim riječima, "pomagač u fatalnim slučajevima" i jako dobar u svojem poslu. Došao je u Mexico City da bi obavio jedan zadatak, ali na njegovu žalost, dosegao je dno; ubijanje ljudi ubilo je i njega - iznutra. Danny Wright (Greg Kinnear) također se poslovno nalazi u Mexico Cityu, iako se on bavi sasvim drukčijim poslom. Danny živi u Denveru sa suprugom Bean (Hope Davis) pa iako imaju nekih financijskih problema, između njih i nakon 10 godina braka plamsa prava mladenačka strast. U Meksiku se Dannyu pružila poslovna prilika koja bi mogla riješiti sve njegove financijske probleme, ili ga baciti još dublje u dužnički ponor. Jedne se večeri njih dvojica sretnu u hotelskom baru. Ubrzo prožive zajedničko iskustvo koje će ih obojicu zauvijek promijeniti. Julian plaćenik i Danny običan američki biznismen otkrit će da su, iako nemaju ama baš ništa zajedničkoga, potrebni jedan drugome na njima nezamisliv način.
Pierce Brosnan je za ulogu u ovom filmu nominiran za Zlatni globus 2006. godine

Slike

Ubojstvo i margariteUbojstvo i margariteUbojstvo i margariteUbojstvo i margariteUbojstvo i margariteUbojstvo i margariteUbojstvo i margariteUbojstvo i margariteUbojstvo i margariteUbojstvo i margariteUbojstvo i margariteUbojstvo i margarite

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.