Ocjena: 5.1/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(75 glasova)

OPIS

'Cura sa zadatkom'? Evo nje opet. Agentici Gracie Hart (Bulock) nakon što je osvojila simpatije na izboru za američku Miss i usput raskrinkala i pohapsila sve koje se raskrinkati i pohapsiti trebalo, život se u potpunosti mijenja. Ostaje superpopularna, piše knjigu o svojim iskustvima, gostuje po medijima i salonima ljepote.
Održavanje dobre murjačke forme pada u drugi plan pri takvom 'tight' rasporedu i kada dođe do situacije da se mora baciti u akciju kako bi spasila svoje bližnje iz zlih otmičarskih ruku, nastaju problemi. Da li je postala tek policijska maskota ili je i dalje supermurjakinja - pitanje je sad!

Slike

Cura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasnaCura na zadatku 2: Lijepa i opasna

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.