poster

Inspektori

THE INSPECTORS (1998)

Režiser: Brad Turner

Ocjena: 6.0/10

OPIS

Kada jedan stariji par iz predgrađa bude ubijen pismom-bombom, istražitelji američke pošte pozvani su riješiti slučaj. Frank Hughes (Louis Gossett Jr.) i Alex Urbina (Jonathan Silverman) odmah posumnjaju na otuđenog sina Drewa Carrigana (Tobias Mehler), koji je do grla u dugovima, a ispostavi se i da je mornaričin ekspert za oružje. Daljnja istraga će, međutim, pokazati kako je Carrigan u bijegu zbog događaja iz svoje prošlosti koji su također bili povezani s bombama.

Pouzdani Louis Gossett Jr., koji još jednom sjajno koristi svo svoje glumačko iskustvo, te manje poznati televizijski glumac Jonathan Silverman, koji filmu pridaje i nešto komičnog oduška, glavna su snaga ovog odličnog televizijskog trilera, koji s lakoćom nadilazi razinu filmova niskog budžeta. Klasičan zaplet detektivskog filma obogaćen je tako sjajnim glumačkim nastupima, ali i neočekivanim preokretima u razvoju radnje, što je sve u skladnu cjelinu sklopio redatelj Brad Turner, iskusno ime brojnih serija.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Detektivka Aurora Teagarden: Igra mačke i miša (2019)

    image
    Aurora istražuje niz provokativnih tragova, zločini postaju sve ozbiljniji, a osobe blizu nje postaju mete.
  • Detektivka Aurora: Nasljedstvo zbog kojeg se umire (2019)

    image
    Aurora istražuje trovanja na vjenčanju Lizzy Allison i Bubbe Rankarta, a u središtu su istrage nedavno izvršene promjene u žrtvinoj oporuci.
  • Bez traga (2020)

    image
    Roditelji (Thomas Jane i Anne Heche) shvate da im je kći nestala na obiteljskom odmoru. Kad posumnjaju na prljavu igru, stvar preuzmu u svoje ruke kako bi je...
  • Sada me vidiš (2013)

    image
    Četiri talentirana mađioničara: iluzionist J. Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), mentalist Merrit McKinney (Woddy Harrelson), koji pokušava ponovo stati na noge...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.