OPIS

Erin Gruwell napušta svoj rodni grad Newport Beach i preuzima posao profesorice engleskog u školi Woodrow Wilson High u Long Beachu. Njen entuzijazam ubrzo splasne jer shvati da ima problematične učenike, a ne željne znanja kakve je priželjkivala. Razred je podijeljen prema rasnoj pripadnosti, tuče su uobičajena pojava, a neki učenici čak odbijaju pohađati časove. Ali ne doživljava otpor samo od učenika, već joj i šef odjela zadaje glavobolje. Usprkos velikim problemima u i izvan škole, Erin je ipak spremna potrošiti i zadnji atom snage kako bi promijenila navike i ponašanje svojih učenika i ponudila im obrazovanje kao izlaz iz divljaštva i haosa.

Slike

Pisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobodePisci slobode

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.