Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 9/10
(37 glasova)

OPIS

Povučeni romanopisac William Forrester (Sean Connery) i nevjerojatno nadareni afroamerički student i sportaš Jamal Wallace (Robert Brown) sklope nevjerojatno prijateljstvo koje obojici otvori svijet.
Povučeni romanopisac William Forrester (Sean Connery) osvojio je Pulitzerovu nagradu prije četiri desetljeća, ali otad se za njega nije čulo. Kada se afroamerički student i sportaš Jamal Wallace (Rob Brown) ušulja u njegov stan i slučajno ostavi svoj ruksak pun pismenih radova, obojica zauzvrat dobiju nešto neočekivano: Jamal upozna ne samo svog prvog obožavatelja nego i mentora koji će ga izazvati i zauvijek promijeniti, a Forrester ima razlog da izađe iz svoje samonametnute samoće. No njihovo prijateljstvo nađe se na kušnji kada autokratski profesor Crawford (F. Murray Abraham) optuži Jamala za plagiranje. Obojica se moraju suočiti s odlukom: Jamal mora izabrati između slijeđenja svog sna i izdaje prijatelja, a Forrester između ostanka u izolaciji i gledanja svijeta novim očima.

Slike

U potrazi za ForresteromU potrazi za ForresteromU potrazi za ForresteromU potrazi za ForresteromU potrazi za ForresteromU potrazi za ForresteromU potrazi za ForresteromU potrazi za ForresteromU potrazi za ForresteromU potrazi za Forresterom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.