OPIS

Mladi losanđeleski murjak (Andy Garcia) priključuje se odsjeku za Unutarnju kontrolu i postaje opsjednut time da uhvati korumpiranog policajca (Richard Gere) koji već godinama manipulira ostalim policajcima i ima veze s bivšim robijašima.
Dennis Peck jako dobro zaobilazi zakon. Zna kako oprati novac, organizirati prijevaru i popraviti reputaciju. Za pravu cijenu čak će i organizirati ubojstvo. „Vjerujte mi“, reći će, „ja sam murjak.“ Richard Gere pojavljuje se u ulozi Pecka, a Andy Garcia kao Raymond Avila, istražitelj odlučan da Pecka privede pravdi u ovom napetom policijskom trileru.Peck se neće predati bez borbe. Spretan i hladnokrvan manipulator namjerava Avilu riješiti karijere, braka, pa čak i zdravog razuma.

Slike

Unutrašnja kontrolaUnutrašnja kontrolaUnutrašnja kontrolaUnutrašnja kontrolaUnutrašnja kontrolaUnutrašnja kontrolaUnutrašnja kontrolaUnutrašnja kontrolaUnutrašnja kontrolaUnutrašnja kontrola

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.