Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(27 glasova)

OPIS

Fantastična avantura Nim na otoku mašte dokazuje kako je moguće postati junakom! Nim je hrabra djevojčica koja živi na dalekom otoku, okružena divljim životinjama i prirodom. Obožava knjige i praktički živi kao svoj omiljeni lik Alex Rover - junak avanturističkih priča! Kad se njezin otac – znanstvenik i otok na kojem živi nađu u opasnosti, Nim se za pomoć obraća autoru priča o neustrašivom Alexu Roveru. Ispada da je autor žena, i to najplašljivija žena koju pamti svijet. Ona će ipak smoći hrabrosti napustiti svoj stan i uputiti se u pravu avanturu na udaljeni egzotični otok kako bi pomogla Nim očuvati sve što voli!

Slike

Nim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašteNim na otoku mašte

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.