OPIS

Predbožićno je doba, a bogati biznismen Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) bori se u šoping-ratu da bi kupio sinu najpopularniju akcijsku figuru ove sezone – Turbo Mana.
Božić je najčarobnije vrijeme godine. Moćni biznismen Howard Langston zaokupljen je poslom do zadnjeg trena, primajući posljednje narudžbe od klijenata koje jednostavno ne može odbiti, kao što ne može odbiti ni svog sina Jamieja, koji želi najpopularniju akcijsku figuru ove sezone – Turbo Mana! Nažalost, pred Howardom je VELIK problem. Badnja je večer, a Turbo Man rasprodan je još od Dana zahvalnosti! Howardova potraga za Turbo Manom u zadnji tren pretvori se u ludu odiseju kakvu nije mogao ni zamisliti. Nakon naizgled beskonačnih božićnih nezgoda nađe se u bespoštednoj borbi do samoga kraja s izluđenim poštarom Myronom koji želi posljednjeg Turbo Mana za svog sina. To je dovoljno da zaplaši i najhrabrijeg čovjeka. Ali za Howarda ovo je rat, a on je odlučio pobijediti... bez obzira na sve!

Slike

Luda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvonaLuda božićna zvona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.