OPIS

Lewis je mladi izumitelj koji krene na putovanje kroz vrijeme kako bi spasio budućnost i pronašao obitelj koju nikad nije upoznao. Uz pomoć ekscentrične obitelji Robinson nauči kako ići naprijed i nikad ne prestati vjerovati u sebe.
Provedite se kao nikad prije s Disneyjevom komedijom prepunom zabave, OBITELJ ROBINSON, uzbudljivom pustolovinom koja vas vodi u potpuno novi svijet pun mašte i iznenađenja. Pridružite se sjajnom mladom izumitelju Lewisu na putovanju kroz vrijeme kako bi pronašao obitelj koju nikad nije upoznao. U fantastičnom svijetu 2037. žabe hip-hoperice i psi s naočalama uobičajeni su poput dinosaura koji govore. U nevjerojatnom obratu Lewis otkrije da sudbina budućnosti leži u njegovim rukama, no sam je ne može spasiti – trebat će mu sva pomoć koju može dobiti od izvanredno šašave obitelji Robinson koja mu pomaže naučiti kako ići naprijed i nikad ne prestati vjerovati u sebe. Poletite zajedno s OBITELJI ROBINSON – to je uzbudljivo putovanje u kojem će uživati cijela vaša obitelj!

Slike

Obitelj RobinsonObitelj RobinsonObitelj RobinsonObitelj RobinsonObitelj RobinsonObitelj RobinsonObitelj RobinsonObitelj RobinsonObitelj Robinson

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.