OPIS

Jeste li spremni za rock‘n'roll? „The Wonders” su ovdje kako bi vas odveli u jednostavnije doba kada je slava bila nevinija nego danas. Ovaj bend iz Pennsylvanije ima hit-pjesmu 1964. i nastoji ostati u usponu koliko god može.
Ovo je prvi film za koji je scenarij napisao i koji je režirao oskarovac Tom Hanks. Ljeto je 1964. Guy Patterson trgovac je u očevoj trgovini u gradu Erieju u Pennsylvaniji. Danju prodaje tranzistore i tostere. Ali noću se povlači u svoj podrum, sjeda za bubnjeve i nestaje u oblaku džezističkih nota. Spreman je za akciju kada lokalni rock-bend ostane bez svoga bubnjara i zamoli ga da ga zamijeni na natjecanju za darovite na koledžu. Mjesec dana poslije „The Wonders” su zvijezde u usponu u „Play-Tone Records” galaktici – imaju ugovor za snimanje prvog albuma, organiziranu turneju i put u Hollywood. Kada njihova naslovna pjesma, „That Thing You Do!” dođe na vrh top-ljestvica, „The Wonders” kreću na iznenađujuće i duhovito putovanje, na kojem neće samo osjetiti okus slave nego i baciti pogled na prve dane rock’n’rolla.

Slike

To što radišTo što radišTo što radišTo što radišTo što radišTo što radišTo što radišTo što radiš

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.