OPIS

Pleasantville je svijet pedesetih, mjesto u kojem otac zna što je najbolje, a majčina je zadaća briga za domaćinstvo. U ovom hvaljenom filmu redatelja Garyja Rossa, u ulogama brata i sestre koji iz sadašnjosti otputuju u svijet nekad popularne TV-serije, nastupaju Tobey Maguire i Reese Witherspoon.
Devedesete. David (Tobey Maguire) i Jennifer (Reese Witherspoon) dane provode uglavnom bez često odsutne majke. Davidova omiljena zabava je gledanje najdraže serije- "Pleasantvillea". Kada se pokvari televizor, dolazi neobični serviser koji, nakon izvršenog posla, ostavi iza sebe "poseban" daljinski upravljač. U borbi za daljinskim, David i Jennifer iznenađeno shvate kako više nisu kod kuće, već u crno-bijelom svijetu TV-serije. David je oduševljen, no Jennifer ne dijeli taj osjećaj s njim. Brat i sestra uskoro upoznaju stanovnike izmišljenog grada u kojem nikada ne pada kiša i nikada nije hladno te, neminovno, otpočnu promjene koje će utjecati na Pleasantville zauvijek...

Slike

Plezentvil

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.