poster

Džimi Holivud

Jimmy Hollywood (1994)

Režiser: Barry Levinson

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 5.3/10

OPIS

Samo jedna sitnica sprječava Jimmyja da dostigne zvjezdani status, a to je realnost.

Jimmy Alto (Joe Pesci), nepoznati i neuspješni glumac, slučajno nabasa na ulogu svog života i postane borac protiv kriminala. Kao i pravi junak u svom pravedničkom pohodu, Jimmy ima i pomoćnika, a to je u njegovom slučaju William (Christian Slater), koji nakon nesreće i udarca u glavu ima problema s kratkoročnim pamćenjem. Jimmyjev junački alter ago uskoro postaje medijska senzacija, dok glumac Jimmy ostaje potpuno neprimijećen, a njegova djevojka Lorraine (Victoria Abril) postaje umorna od njihove veze i neuspjeha.
Oskarovac Joe Pesci i Christian Slater odnijeli su glavne role i besprijekorno odradili uloge u ovoj krimi-komediji, te još jednom pokazali zašto pripadaju prvoj ligi holivudskih zvijezda. I dok Joe Pesci nastupa u ulozi tipičnoj za njega, zanimljivo je promatrati Christiana Slatera kako se je snalazi u opuštenijem nastupu. Da će vrhunska gluma poznatog holivudskog dvojca ostati pošteno zabilježena, pobrinuo se je slavni režiser Berry Levinoson ("Kišni čovjek", "Analiziraj ono", "Bugsy", "Tin Men").

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.