OPIS

Što se dogodi kada fakultetska psihološka studija pođe šokantno po zlu? U ovom napetom, psihološkom trileru temeljenom na zloglasnoj istinitoj priči Billy Crudup glumi profesora na Sveučilišta Stanford, dr. Philipa Zimbarda koji je 1971. godine podijelio 24 studenata volontera uloge zatvorenika i čuvara u simuliranom zatvoru kako bi ispitao izvor zlostavljačkog ponašanja u zatvorskom sustavu. Rezultati su zapanjili svijet kada su se sudionici od studenata srednje klase prometnuli u sadiste opijene moći i submisivne žrtve u samo nekoliko dana. Dobitnik dviju nagrada na Filmskom festivalu Sundance, uključujući i onu za najbolji scenarij, te snimljen u bliskoj suradnji sa samim dr. Zimbardom, STANFORDSKI ZATVORSKI POKUS zastrašujući je, napeti triler o mračnoj strani moći i učincima zatvora.

Slike

Stanfordski zatvorski pokusStanfordski zatvorski pokusStanfordski zatvorski pokusStanfordski zatvorski pokusStanfordski zatvorski pokusStanfordski zatvorski pokusStanfordski zatvorski pokus

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.