OPIS

Siroče Maryann doseli se djedu i baki i, unatoč negodovanju njegove majke, sprijatelji se s Andyjem, dječakom iz susjedstva prikovanim za krevet. Tijekom niza tajnih posjeta, Maryann otkrije da Andyjevi roditelji kriju veoma mračnu tajnu…
Maryann se doseli k svom djedu i baki nakon što je ostala bez roditelja. Očajnički usamljena, djevojčica otkriva da je u novom susjedstvu jedino dijete njezine dobi u invalidskim kolicima. Nažalost, Andy ima iznimno dominantnu majku koja ga ne pušta iz kuće ni da se igra s Maryann jer strahuje zbog njegova veoma lošeg zdravstvenog stanja. Njegov je tata uviđavniji, ali prilično se teško suprotstavlja svojoj ženi. Kad se Maryann ušulja u kuću i istraži zaključani podrum, otkrije da oba roditelja imaju veoma mračnu tajnu te da njihovi razlozi zbog kojih drže Andyja u kući, a Maryann izvan nje nisu nimalo altruistični.

Slike

ŽetvaŽetvaŽetvaŽetvaŽetvaŽetvaŽetvaŽetvaŽetvaŽetva

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.