Ocjena: 5.0/10
Ocjena korisnika: 6/10
(8 glasova)

OPIS

Julia (A. Scott) je bila agentica FBI-a, ali je napustila posao i posvetila se obitelji. Iz prvog braka ima šesnaestogodišnju kćer Abbey (L. Broadway), prema kojoj je popustljiva, jer je Abbey deset godina ranije preživjela šok: pred njezinim očima ubijen je njezin otac, a ona sama uspjela je pobjeći, jer je bio mrak i jer se skrivala u grmlju. Abbey vjeruje kako je s majkom imala bliskiji odnos dok se nije preudala i s novim mužem dobila dvoje djece. Svoje nezadovoljstvo Abbey utažuje na internetu: dvije godine održava vezu s 23-godišnjim Gavinom Brownom (M. Hapka), mladićem iz Arizone, kojega nikad nije upoznala ali vjeruje da je on njezina srodna duša. Nakon veće svađe s majkom, na svoj šesnaesti rođendan, odluči pobjeći od kuće i otići Gavinu u Arizonu. Kad roditelji otkriju da je Abbey nestala, Julia za pomoć zamoli svoje bivše kolege iz FBI-a, a Abbyna prijateljica otkrije im postojanje mladića iz chat-rooma i Abbynu namjeru da otputuje k njemu...
Prema podacima Centra za nestalu i iskorištavanu djecu, samo jedna trećina obitelji prakticira zaštitne filtere ili druge načine blokiranja opasnih internetskih stranica. Jedna od 33 mlade osobe iskusila je neki oblik seksualnog napastovanja. 77 posto mladih koji su bili meta "grabežljivaca s interneta" imaju 14 ili više godina, a 22 posto imaju između 10 i 13 godina.

Slike

Nestala, 16 godinaNestala, 16 godina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.