OPIS

Božićna romantična komedija o djevojci koja je vrlo uspješna u svom poslu, a posao joj je da ljudima prodaje laži koje žele čuti, marketing. No, laganje postaje njezin način i u privatnom životu.
Holly (A. Witt) laže i kad treba i kad ne treba. Kad se sudari s momkom koji čeka taksi kao i ona, izmisli da juri u rodilište jer joj je sestra upravo rodila, djevojčicu Annu, a muž joj nije živ. Od toga je istina samo da ima sestru i da joj se nećakinja zove Anna (M. Bagley), ali Anna ima već devet godina. Na poslu, uz pomoć prijateljice koja ju naziva u dogovorenom trenutku, odglumi da ju je privatno nazvao najpoželjniji klijent oko kojega bi se morala nadmetati s kolegom koji je uspješan kao i ona. Ovako, šef procjenjuje da ona ima prednost. Ne stigne nećakinji i sestri na kićenje bora, pa izmisli da se nije mogla izvući s posla. No, želja koju će Anna uputiti Djedu Božićnjaku (D. Lauria) pomoći će Holly da pronađe onu nekadašnju sebe...

Slike

Nisam spremna za blagdaneNisam spremna za blagdaneNisam spremna za blagdaneNisam spremna za blagdane

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.