OPIS

Jedan će mladić naučiti kako da ostvari svoje snove od starijega čovjeka koji je već sve to prošao i doživio.
Cameron (Michael Angarano) tinejdžer je i filmoljubac. Živi u Los Angelesu i sanja da postane filmaš, što njegove roditelje baš i ne oduševljava.
Cameron nema mnogo prijatelja osim izopćenika Murphyja (Joshua Boyd), a imućna i popularna Brett (Taber Schroeder) uživa u tome da ga ponižava. Prestižna filmska škola u L.A.-u objavila je natječaj za mlade filmaše i Cameron ima ideje i mašte, ali Brett ima dovoljno novca da okupi filmsku ekupu i unajmi opremu, pa se Cameron pita ima li uopće šanse. Jedne večeri, na projekciji Wellesova filma Touch of Evil, Cameron uoči postarijeg muškarca koji viče o svom starom prijatelju Orsonu. Cameron se tako upozna s Flashom Maddenom (Christopher Plummer), koji je u zlatno doba Hollywooda radio kao majstor osvjetljenja i doista surađivao s najcjenjenijim ljudima toga posla, uključujući Wellesa. Čangrizavi Flash u početku nije oduševljen Cameronom, ali uskoro uoči da mu je Cameron sličan i ponudi mu svoje stručno znanje i iskustvo te kako će naći opremu za svoj redateljski pothvat.
Flash upoznaje Camerona s Mickeyjem Hopkinsom (M. Emmet Walsh), bivšim scenaristom koji je pomagao u pisanju mnogih filmskih klasika, ali sada živi u zapuštenu domu za starije osobe, pa Cameron u Hopkinsu nađe nadahnuće za film kakav želi snimiti.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.