poster

ダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャル

The Da Vinci Code (2006)

triler, akcija, misterija | SAD, Malta, Francuska, UK
Režiser: Ron Howard
STAR Movies | 1. 5. 2024. | 21:00


Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 8/10
(149 glasova)

OPIS

Na poslovnome putu u Pariz harvardskoga simbologista Roberta Langdona (Tom Hanks) iznenadi kasnonoćni poziv: postariji kustos Louvrea ubijen je u samome muzeju. Blizu tijela policija je našla nerazumljiv kod. Rješavajući zagonetku, Langdon sa zaprepaštenjem otkriva da kod vodi cijelomu nizu simbola skrivenih u Da Vincijevim slikama – simbolima koje svi mogu vidjeti, ali nerazumljivima svima osim genijalnom slikaru. Langodon se udružuje s nadarenom francuskom kriptologinjom, Sophie Neveu (Audrey Tautou) i sazna da je pokojni kustos bio umiješan u tajnu organizaciju Priory of Sion. U ludoj istrazi u Parizu, Londonu i drugdje, Langdon i Neveu udružuju snage s neznancem koji radi za Opus Dei – prikrivenu Vatikanovu organizaciju za koju se vjeruje da je učinila sve kako tajna Prioryja ne bi izašla na vidjelo. Ako Langdon i Neveu ne dešifriraju kod na vrijeme, tajna Prioryja – i nevjerojatna povijesna istina – bit će zauvijek pokopane.

Slike

ダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャルダ・ヴィンチ・コード ミステリースペシャル

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.