poster

Sigurnosna ophodnja

SAFETY PATROL (1998)


Ocjena: 3.8/10

OPIS

Scout Bozell (B. Hall) sanja o pripadništvu školskoj sigurnosnoj ophodnji. Teško da će svoje snove ikada ostvariti, jer osim srčanosti i želje nema nijednu od traženih odlika. Nije ni snažan, ni spretan, ni popularan među kolegama. Preselivši se u novu školu, neočekivano dobiva priliku i odijeva žuđenu odoru. Tek tad počnu njegove prave nevolje. Skupina školskih zlostavljača javno ga osramoti, ali on na kraju ipak uspije dokazati svoju nevinost. I to nije sve. Zahvaljujući hrabrome dječaku, policija hvata kradljivce novca prikupljenog u dobrotvorne svrhe...

"Safety Patrol", simpatična i vedra komedija o stidljivu dječaku koji pobjeđuje nasilnike i odijeva žuđenu odoru školske sigurnosne ophodnje, snimljena je u produkciji studija Walta Disneya. Scenarij (u suradnji s Dougom Draizinom) i režiju potpisuje Savage Steve Holland, svestrani i iskusni televizijski redatelj (V.I.P., Lizzie Mc Guire) te autor filmova namijenjenih djeci, koji se u uspješnoj karijeri dokazao i kao glumac, producent i animator. Uz simpatične mlade glumce uspješno nastupaju stariji kolege predvođeni C. Armstrongom (Moonlighting, Boston Legal), kao najistaknutijim epizodistom. U karakterističnoj cameo ulozi pojavljuje se i slavni Leslie Nielsen (Goli pištolj), čije ime na filmskom plakatu i uvodnoj špici jamči veliku gledanost.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.