OPIS

Julieta živi u Madridu sa svojom kćerkom Anitom. Obje tiho pate zbog gubitka Xoana, Anitinog oca i Julietinog supruga. Međutim tuga ne zbližava ljude nego ih razdvaja. S napunjenih 18 godina, Anita napušta majku, bez riječi objašnjenja. Julieta je pokušava pronaći na sve načine, ali sve što otkriva jest to da svoju kćerku uopće ne poznaje!
Snimljen prema njezinoj zbirci kratkih priča, Julieta ujedno predstavlja i redateljev povratak tipu priča koje su ga proslavile, a u čijem su fokusu snažne i kompleksne ženske junakinje. Pedesetogodišnja Julieta seli se sa svojim partnerom Lorenzom iz otmjenog madridskog stana u Portugal. Kada na ulici nenadano sretne Beu, nekadašnju najbolju prijateljicu Julietine nestale kćerke Antie, ona od nje saznaje da je Antia dobro i ima vlastitu obitelj. Ovo otkriće Julietu navede da promijeni planove te ona odustaje od preseljenja u Portugal i unajmljuje stan u zgradi gdje je nekoć živjela s Antiom.

Slike

JulietaJulietaJulietaJulietaJulietaJulietaJulietaJulietaJulietaJulietaJulietaJulietaJulieta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.