OPIS

Na medenom mjesecu u Tokiju, mladi fotograf i njegova djevojka počinju viđati sablasne likove na njegovim fotografijama, a uskoro ih vide posvuda oko sebe...
Ben (Jackson) i Jane (Taylor), mladi bračni par, odlaze u Japan radi izvrstne poslovne prilike, modnog snimanja u Tokiu. Par je odlučio spojiti ugodno s koristnim pa iznajmljuju kolibu u šumi kako bi proveli barem par dana uživajući u medenom mjesecu. Vozeći autom mračnom šumskom cestom njih dvoje dožive automobilsku nesreću u kojoj udare mladu djevojku.
Jane odluči potražiti tijelo ali ga ne uspijeva pronaći. Misleći da je djevojka dobro i da je vjerovatno pobjegla njih dvoje nastavljaju svojim putem. Nakon završetka medenog mjeseca par stiže u Tokio gdje se Ben odma baca na posao. Radeći na svojim fotografijama on uskoro primjeti čudni oblik koji se pojavljuje na slikama, Ben to ignorira misleći da je greška na fotoaparatu ali jedna od njegovih asistentica, Seiko, mu objasni da je to spiritualna energija, odnosno, duh preminule osobe. Ben i Jane uskoro otkrivaju da se neće tako lako riješiti djevojke iz šume.

Slike

Slike duhovaSlike duhovaSlike duhovaSlike duhovaSlike duhovaSlike duhovaSlike duhova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.