OPIS

Film prati život i djelo Daniela Plainviewa (Daniel Day-Lewis) koji od klonulog rudara iz rudnika srebra vlastitim trudom postaje naftni magnat tijekom kalifornijskog naftnog procvata na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće.
Opsežan ep o obitelji, vjeri, moći i nafti, BIT ĆE KRVI smješten je na zapaljivoj granici Kalifornije tijekom naftnog buma na prijelazu stoljeća. Priča prati život Daniela Plainviewa (Daniel Day-Lewis) koji se iz klonulog rudara iz rudnika srebra i samohranog oca vlastitim naporima preobražava u naftnog magnata. Kada Plainview dobije tajanstvenu dojavu da se na Zapadu nalazi gradić gdje ocean nafte izbija iz tla, on se uputi sa svojim sinom, H. W.-om, kako bi okušali sreću u prašnjavom Malom Bostonu. U tom siromašnom gradiću, gdje se najveće uzbuđenje odvija oko pentekostalne crkve magnetičnog propovjednika Elija Sundaya, Plainview i H. W. ostvare sreću. Ali iako naftni izvor povećava njihovo bogatstvo, ništa neće ostati isto dok se sukobi zaoštravaju, a svaku ljudsku vrijednost – ljubav, nadu, zajedništvo, vjeru, ambiciju pa čak i vezu između oca i sina – ugrožavaju korupcija, prijevara i tok nafte.

Slike

Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1ParamountParamountBiće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1Biće krvi 1

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.