OPIS

Dobroćudni slon Horton jednog dana začuje poziv u pomoć iz male čestice prašine. Nakon detaljne istrage, on otkrije mikroskopsku zajednicu Kojih, koji žive na njoj. Horton se sprijatelji s Kojima i štiti njihov sićušni svijet.
Prema klasičnoj dječjoj priči Dr. Seussa, „HORTON“ dolazi na velike ekrane u novom, računalnom grafikom animiranom filmu 20th Century Fox Animationa, tvorca filmova „Ledeno doba“. Film „HORTON“ donosi priču o Hortonu, dragom slonu koji jednoga dana začuje poziv u pomoć iz male čestice prašine. Nakon detaljne istrage, on otkrije čitav rod mikroskopskih Kojih, koji žive na njoj. Horton se sprijatelji s Kojima i štiti njihov sićušni svijet, no njegovi prašumski susjedi brinu se da je „prolupao“ jer vjeruje u stvari koje ne postoje. Uzimajući zdravo za gotovo da ništa tako maleno ne bi moglo živjeti, Hortonovi prijatelji urote se ne bi li uništili česticu prašine kako bi ga razuvjerili od njegovih tlapnji, no on je odlučan u namjeri da spasi sićušnu česticu.

Slike

HortonHortonHortonHortonHortonHortonHortonHorton

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.