poster

Juhu-hu

Ratatouille (2007)

Disney Channel DE | 13. 4. 2024. | 10:38

Ocjena: 8.0/10
Ocjena korisnika: 9.2/10
(84 glasova)

OPIS

Štakor Remy sanja o tome da postane slavan kuhar, unatoč željama svoje obitelji i očitom problemu što je štakor u profesiji koja panično zazire od glodavaca. Kad sudbina Remyja odvede u Pariz, on otkrije da se nalazi na savršenu mjestu - ispod restorana koji je proslavio njegov kulinarski uzor i junak, Auguste Gusteau. Unatoč opasnostima kojima se izlaže kao neočekivan – i zasigurno neželjen – gost u kuhinji najekskluzivnijeg pariškog restorana, Remy sklopi neočekivano partnerstvo s Linguinijem, smetlarom koji nehotice otkrije Remyjev čudesan dar. Oni sklope pogodbu, što na koncu pokrene urnebesan i uzbudljiv lanac nevjerojatnih događaja koji preokrenu pariški kulinarski svijet naglavačke. Remy se nađe rastrgan između slijeđenja svog sna i povratka u stari život običnog štakora. Naučit će istinu o prijateljstvu i obitelji i nema drugog izbora nego biti to što jest: štakor koji želi postati kuhar.

Slike

Juhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-huJuhu-hu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.