Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(60 glasova)

OPIS

James Bond (Pierce Brosnan) je poslan u Sjevernu Koreju kako bi se ubacio u redove odmetnutoga vojnog časnika, ali akcija kreće u neželjenom smjeru pa Bond biva uhićen.
James Bond (Pierce Brosnan) ne preza ni pred čime u ovoj adrenalinskoj vožnji širom svijeta! Kad mu sabotiraju misiju, Bonda zarobi neprijatelj, a MI6 ga ostavi na cjedilu. Odlučan da se osveti, Bond se sukobljava sa zamamnom špijunkom (Halle Berry), hladnom agenticom (Rosamund Pike) i tajanstvenim milijarderom (Toby Stephens) koji posluje s dijamantima... Ali čija je tajna dijabolično oružje koji bi svijet moglo baciti na koljena! U sporednim ulogama glume Rick Yune i Judi Dench.

Slike

Umri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi danUmri drugi dan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.