Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 9/10
(2 glasova)

OPIS

Obiteljska komedija u kojoj oboljeli bubreg njihove mlađe sestre pomaže dvojici braće da se bolje razumiju, ali i da upoznaju sami sebe. Hélene (M. Denarnaud) doznaje lošu vijest: njezini bubrezi su otkazali i hitno mora dobiti zdravi bubreg. No, odgovarajućega donora nema. Srećom, Helene ima dvojicu braće, Maxa (M. Youn) i Yvana (A. Abittan), koji je mogu spasiti. I Max i Yvan spremno pristaju, no kako vrijeme odmiče, jača njihov otpor prema zahvatu, što ne priznaju nikome, gotovo ni samima sebi.
O njima dvojici treba znati da su se oduvijek jako razlikovali, kao da nisu braća. Max je neuspjeli pisac, lijenčina i grebator. Neuspješno nudi rukopise izdavačima. Živi sam. Yvan je oženjen, nastavnik francuskog, hipohondar opsjednut sobom. Max je veći frajer, hrabriji i odlučniji, a Yvan je osjetljiviji, bojažljiviji i neodlučniji. Liječnik im objašnjava da će obojica biti testirani, pa će se na kraju odlučiti koji je bolji donor. Obojica se nadaju sretnom ishodu, to jest, da će onaj drugi biti prikladniji, no nalazi pokažu ono što radije ne bi čuli: obojica su savršeno zdravi...

Slike

Obiteljska ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.