OPIS

Zvijezda ovog kratkog filma igračka je bubnjara po imenu Tinny. Progonjen destruktivnom bebom, Tinny se trudi izbjeći svog puzećeg mučitelja. Ali kad beba padne i ozlijedi se, limena igračka učini pravu stvar.
Bebe nisu čudovišta, osim ako ste igračka. Nakon što je pobjegao slinavoj bebi, Tinny shvaća da ipak želi da se s njime igraju. Ali u razdoblju potrebnom da to otkrije, bebina pozornost prijeđe na druge stvari koje samo djetetu mogu biti zanimljive. Tajna je razotkrivena: znatiželjne puzeće bebe uzrok su „nestanka“ igračaka ispod namještaja i iza komoda. No kositrena glazbena igračka, Tinny, nije poput ostalih preplašenih igračaka ispod sofe. Zna da je njegov zadatak djecu nasmijati, a ne rasplakati.

Scenarist:
Producent: William Reeves
TRAJANJE: 5 min

Slike

Limeni glazbenik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova (2020)

    image
    Na periferiji Skrivenog grada živi Megi Kopačević, razdražljiva vombatica koja živi usamljeno u nadi da će jednog dana pronaći svog životnog partnera. U jednom od...
  • Sneško Belić (1995)

    image
    Teško bolesnu djevojčicu snjegović, u dogovoru s njenim bratom, odvede u čarobnu zemlju u kojoj se djeca po cijeli dan igraju i jedu kolače. Na tom predivnom...
  • Drifting (2017)

    image
    A fishing day between a son, a father and a grandfather. They are speaking about an absent mother, who becomes present. A call is received.
  • Otac (2012)

    image
    When did you last talk with your father? Will you ever ask him about those things that hurt you?
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.