OPIS

Ovaj kratki humoristični film koji je inspiriran redateljevim iskustvima vodi nas u strogi internat s krutim pravilima ponašanja gdje četiri dječaka, koji ne žele više trpjeti teror učitelja, odluče povesti pobunu protiv opresivnog režima.
U represivnom internatu gdje vladaju stroga pravila ponašanja, četiri dječaka odlučuju pobuniti se protiv voditelja na dan proslave.
Film se uvelike oslanja na iskustva Vigoova boravka u internatu kako bi prikazao represivnu i birokratiziranu obrazovnu ustanovu. Naslov filma aludira na ocjenu koju bi dječaci dobili te stoga ne bi smjeli izaći nedjeljom.
Prvi put je prikazan 7. travnja 1933., a poslije je zabranjen u Francuskoj sve do studenog 1945. godine.ž

Slike

Nula iz vladanjaNula iz vladanjaNula iz vladanjaNula iz vladanjaNula iz vladanja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Maid Of Honor (2017)

    image
    Sometimes the maid of honor not only takes care of the flower´s color in the wedding.
  • Hotel Bleu (2016)

    image
    A down and out stand-up comedian finds refuge at Hotel Bleu, forging an off-beat partnership with a charismatic trumpet player half her age.
  • Tata (1989)

    image
    Jakeu Tremontu (J. Lemmon) umirovljenički dani teku uz njegovu brižnu suprugu Bette (O. Dukakis) koja o njemu brine kao o malom djetetu. Stoga srčani udar koji...
  • Do kraja (1997)

    image
    Sonny se vraća iz vojske i u vozu upoznaje Gunnera koji se također vraća iz vojske. U Indianapolisu, njihovom rodnom gradu, nastave se družiti i provoditi....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.