OPIS

Užas je napravio puni krug i vratio se još jednom.
Šest mjeseci nakon neugodnog susreta sa zastrašujućom Samarom i njenom ubojitom videovrpcom, Rachel Keller (Naomi Watts) i njezin sin Aiden (David Dorfman) napuštaju grad jer misle kako će sigurnije živjeti u malenome seoskom mjestu. Netom nakon dolaska, međutim, Rachel čuje glasinu o smrti studenta, koji je umro u okolnostima prilično podudarnima sa Samarinim prijašnjim žrtvama. Čini se kako je Aidenov život i dalje u opasnosti...
Nakon što je američki remake japanskog horora "Krug" poharao kinoblagajne diljem svijeta, bilo je logično za očekivati kako će ga vrlo skoro naslijediti i nastavak, a obožavatelji žanra imali su dosta razloga za veselje jer je i "Krug 2" ispao uvjerljiv film pun nelagodne atmosfere jeze i užasa. Naomi Watts reprizirala je svoju ulogu zaštitnički raspoložene majke Rachel Keller, dok u ostalim ulogama gledamo i Simona Bakera, Elizabeth Perkins i Garyja Colea, kao i legendu Sissy Spacek.

Slike

Krug DvaKrug DvaKrug DvaKrug DvaKrug DvaParamountKrug DvaParamountKrug DvaKrug DvaParamount

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.