OPIS

Sandy Duffy živi ugodnim životom u Belfastu. Sveučilišni je profesor i redovni gost na popularnom televizijskom programu o umjetnosti, a njegov jedini roman, iako objavljen prije mnogo godina, još se prodaje te se smatra klasikom. No Sandy ima naviku krasti stvari. Krađe u trgovinama postale su jedino malo zadovoljstvo u njegovu pretjerano pitomom životu - ali kada Sandyja uhvati zaštitar Robert, život mu se potpuno preokrene. Robert pusti Sandyja pod uvjetom da odu na piće nakon posla, međutim, jedno piće uskoro se pretvori u niz sastanaka dok Robert otkriva koliko je očajno osamljen - te koliko je odlučan u tome da pretvori Sandyja u najboljeg prijatelja kakva nikad nije imao. Robert pohađa Sandyjeva predavanja, uvuče se u Sandyjev društveni kalendar te pronađe načine kako bi se zbližio sa Sandyjevom djevojkom, Lucy. Svaki put kada je ovaj izmučeni profesor siguran da se riješio svog ucjenjivača, nešto ga podsjeti na to da je, u svijetu u kojem većinu onoga što radimo snima kamera, teško izbjeći ostavljanje traga.

Slike

Pramen maglePramen maglePramen maglePramen maglePramen maglePramen maglePramen maglePramen maglePramen magle

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Oproštaj (2017)

    image
    Nakon godina apartheida, nadbiskup Desmond Tutu susreće brutalnog ubojicu koji ga moli za oprost...
  • River (2015)

    image
    A medical practitioner, volunteering in southeast Asia, tries to prevent a woman from being sexually assaulted. What happens as a result, makes him appear to the...
  • Taj Mahal (2015)

    image
    Studeni 2008. Jedne večeri, dok su joj roditelji vani na večeri, 18-godišnja Louise zaglavi u sobi Taj Mahal „Palace Hotela“ u Mumbaiju za vrijeme terorističkog...
  • Recept za otmicu (2021)

    image
    Restoran Graceine mame postane popularan zbog njenih marketinških vještina. Nakon Graceinog nestanka, njene online aktivnosti mogle bi dati odgovore.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.