OPIS

Kada zločesti šef vilenjaka, Sparky (Chris Kattan), kaže Djedici da mora „ići ukorak s vremenom“, ma kako to materijalistički zvučalo, Djed Mraz (John Goodman) opire se u strahu da blagdani postaju previše komercijalizirani. Uvjeren da su ljudi zaboravili pravi smisao Božića, Djed odluči otići na odmor i odustane od isporuke darova, na žalost njegovih najbliskijih vilenjaka, Jinglea (Ethan Suplee) i Janglea (Eddie Griffin). Kada im Djed kaže kako ne vjeruje da uopće ima djece koja razumiju pravi duh Božića, dva vilenjaka odluče mu dokazati da nema pravo. Pa dok se Sparky trudi izvesti prijevaru kako bi preuzeo Djedov posao, Jingle i Jangle putuju u South Town u SAD-u kako bi našli dječaka koji nastoji dočarati blagdansku čaroliju oživljujući nekada popularan festival Yuletide. Ali njihovi se napori zakompliciraju pojavom Heatmisera (Chris Elliot) i Snowmisera (Michael McKean), dvojice sinova Majke Prirode, čiju pomoć trebaju kako bi spasili Božić.

Slike

Godina bez Djeda MrazaGodina bez Djeda Mraza

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dr Dolittle 3 (2006)

    image
    Maya Dolittle (Kyla Pratt), najmlađa kći veterinara Johna Dolittlea, na svoje iznenađenje otkrije da i ona, poput svoga oca, razumije životinje i da može...
  • Casper (1995)

    image
    Doktor Džejms Harvi, psihijatar za duhove i njegova ćerka Kat, stižu na prašnjavo imanje "Vipstaf", u staru napuštenu vilu.
  • Zaboravljeni princ (2020)

    image
    Sve se u Djibijevom životu vrti oko njegove voljene sedmogodišnje ćerke. Ovaj posvećeni samohrani otac nikad ne propušta njihove zajedničke trenutke poput čitanja...
  • Božićni slučaj (2011)

    image
    Usamljeni odvjetnik pokušava spasiti karijeru braneći Djeda Mraza u kolektivnoj tužbi zbog nenadoknadive emocionalne štete.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.