Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 7/10
(27 glasova)

OPIS

NASCAR-ova trkačka senzacija, Ricky Bobby (Will Ferrell) nacionalni je junak zbog svoje vožnje kojom riskira sve kako bi pobijedio. On i njegov odani partner i prijatelj iz djetinjstva, Cal Naughton Jr. (John C. Reilly), neustrašivi su dvojac -- koje su obožavatelji prozvali "Grom" i "Munja" zbog njihove sposobnosti da uvijek zauzmu prvo i drugo mjesto – a Cal je uvijek na drugome. Kada francuski vozač Formule 1, prepotentni Jean Girard (Sacha Baron Cohen), izazove Groma i Munju, Ricky Bobby mora se suočiti s vlastitim demonima i boriti se s Girardom za naslov najboljega vozača.

Slike

Noći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u TaladegiNoći u Taladegi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.