Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 8/10
(71 glas)

OPIS

Dvanaestogodišnji DJ Walters upravo treba ući u pubertet. Očito ima previše vremena i utuvio si je u glavu kako je nešto čudno u vezi s kućom staroga Nebbercrackera s druge strane ulice. Stvari nestaju u ruševnoj kući: košarkaške lopte, tricikli, igračke i kućni ljubimci. Kad smo već kod toga, što se dogodilo s gđom Nebbercracker? Dan je prije Noći vještica i DJ i njegov prijatelj Chowder, ljubitelj slatkiša, naiđu na g. Nebbercrackera nakon što njihova košarkaška lopta odluta na tratinu, a kuća je zagonetno proguta. Kada kuća pokuša progutati i njihovu novu prijateljicu Jenny, a nitko im ne povjeruje, prestrašeni trojac utvrdi da je kuća zla i da to moraju istražiti. Za savjet se obrate jedinoj osobi na planetu koja bi bar približno mogla razumjeti što se događa, mudracu kojega zovu Skull, dvadesetogodišnjemu pizza-majstoru i vještom igraču videoigrica koji je jednom igrao četiri dana bez prestanka samo jednim penijem, s galonom čokoladna mlijeka i pelenom za odrasle. „Čuo sam za kuće koje je opsjela ljudska duša“, kaže im Skull. Misliš, kuća je živo biće? Joj! Skull ih uputi kako je jedini način da kuću spriječe da ne proguta sve živo - udariti u njezino srce – a klinci shvate da bi to trebao biti podrum. Smisle plan koji bi trebao upaliti – usisavač prerušen u čovjeka i pun lijekova. Klinci kući ponude usisavač kao mamac, da se, dok kuća spava, mogu ušuljati i podmetnuti. Njihov se plan izjalovi i kada ih kuća počne progoniti niz ulicu — da, progoniti niz ulicu - oni moraju ujediniti snage kako bi susjedstvo moglo proslaviti Noć vještica.

Slike

Kuća monstrumKuća monstrumKuća monstrumKuća monstrumKuća monstrumKuća monstrumKuća monstrumKuća monstrumKuća monstrumKuća monstrumKuća monstrumKuća monstrum

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.