Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(21 glas)

OPIS

Posvađani brat i sestra otjerani su u najdublji, najmračniji svemir igrajući misterioznu igru koju su otkrili u svom podrumu. Ako ne završe igru i ne stignu do planete Zathura, zauvijek bi mogli ostati zarobljeni u svemiru.
Kad njihov otac (Tim Robbins) pođe na posao, ostavljajući ih na brigu njihovoj starijoj sestri (Kristen Stewart), braća Danny, šestogodišnjak (Jonah Bobo) i Walter, desetogodišnjak (Josh Hutcherson) povučeni su u svemir dok igraju tajnovitu igru koju su našli u podrumu. Na njihovu fantastičnom putovanju pridružuje im se astronaut (Dax Shepard), a moraju preživjeti kišu meteora, neprijateljski raspoložene svemirce i trku robota. Uz astronautovu pomoć, Danny i Walter prestaju se prepirati i zajedno se bore kako bi se vratili kući. Ali još se moraju suočiti s najvećim izazovom: borbom sa snažnom gravitacijskom silom koja ih povlači na mračan planet Zathuru. Film je snimljen prema poznatom romanu pisca za djecu Chrisa Van Allsburga (Polar Express, Jumanji).

Slike

Zathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avanturaZathura: Svemirska avantura

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.