poster

Dan zahvalnosti

Erntedank. Ein Allgäukrimi (2009)

Režiser: Rainer Kaufmann

Ocjena: 6.5/10

OPIS

U južnoj nemačkoj regiji Algoj, glavni inspektor Kluftinger ne može da veruje svojim očima: Mrtva vrana je pažljivo obmotana oko tela žrtve. Kluftinger je na tragu ubice koji ubija po motivima stare legende poznate u ovoj regiji.Prva žrtva je sitan preduzetnik koji organizuje autobuske izlete u kojima vara obične ljudi i uzima im novac. Žrtva je pronađena u blizini jednog spomen parka, gde legenda kaže da su u srednjem veku vrane napale i ubile jednog pljačkaša.

Uskoro se pojavljuje i drugo telo: ginekolog iz Memingen je nađen pored reke sa brojem "11" urezanim na njegovom čelu. Ovaj slučaj takođe izgleda da ima svoje korene u staroj legendi. Istraga uvlači Kluftinger sve dublje u mistični svet regije. Simpatičan i staromodan, Kluftinger je heroj iako to ne želi da bude, osoba koja mrzi sujetu i velike iluzije. On ostaje tradicionalista koji gleda svoja posla, voli Algoj i želi da sve ostane onako kako je bilo.

Slike

Dan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnosti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Huligani bijelih kragni (2012)

    image
    11.20: CTV Music
  • Zaleđeno jezero (2015)

    image
    Umirovljeni policajac otkriva mrtvo tijelo na zaleđenom jezeru. Kada članovi njegove obitelji postanu glavni osumnjičeni, odlučuje započeti vlastitu istragu.
  • Misterij Aurore Teagarden: Krađa i potraga (2020)

    image
    Vrijedna kruna ukradena je tijekom humanitarnog događanja u knjižnici Lawrenceton, pa Aurora i članovi Kluba pravih ubojstava kreću u istragu.
  • Plamenovi Gnjeva (2021)

    image
    Niz podmetanja požara užasava mali grad. Lokalni policajac udružuje snage s federalnim agentom kako bi riješili slučaj prije nego što piroman ponovno napadne.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.