OPIS

Marvin Mange ubrzo će imati snagu pume, okretnost čimpanze i srdačnost... Koze? Njegov će se život pretvoriti u zoološki vrt zahvaljujući čudnom pokusu koji će ga nagnati da prošeće divljinom.
Nespretni policijski činovnik Marvin Mange (Rob Schneider) stekne niz neočekivanih fizičkih sposobnosti kada ga iz jedne nesreće spasi ekscentrični dr. Wilder koji potajice popravi Marvinovo tijelo životinjskim dijelovima. Poslije, ne sjećajući se operacije, Marvin djeluje normalno, ali iznutra nikad ne zna kakvo će životinjsko ponašanje isplivati na površinu. Nakon što nanjuši krijumčara droge, Marvin postane junak, ali stvari se zakompliciraju kada upozna Riannu (Colleen Haskell), bivšu hipijevku koja sada volontira u lokalnom skloništu za životinje, i zaljubi se u nju. Kada se u Marvinu probude instinkti pume, nastane pakao, ne samo u skloništu nego i u lokalnoj mesnici. Dok životinje u njemu počinju preuzimati prevlast, Martinov svijet postaje sve više divlji i nepredvidljiviji iz minute u minutu.

Slike

Sony Pictures Television/ColumbiaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaSony Pictures Television/ColumbiaSony Pictures Television/ColumbiaSony Pictures Television/ColumbiaSony Pictures Television/ColumbiaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.