Ocjena: 4.4/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(57 glasova)

OPIS

Catherine Tramell živi u Londonu, i postala je središte policijske istrage (opet) jer se njezin dečko utopio u autu. Ispostavilo se da je, i prije nego je Tramell gurnula auto u vodu, on bio mrtav zbog predoziranja. Dr. Michael Glass pozvan je ispitati Tramell, i zainteresira se za zavodljivu i manipulativnu ženu. S druge strane, njegov prijatelj ag. Roy Washburn siguran je da je ona kriva. Tramell od Glassa zatraži pomoć zbog svog problema, i sa svakom terapijom, Glass sve više sumnja u njezine namjere. Uz sve više ubojstava, čak i ono Glassove bivše žene, Glass želi dokazati da je Tramell kriva iako dokazi govore drukčije.

Slike

Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2Niske strasti 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.