OPIS

Privlačna Barbara Cates (E. Eleniak) uspješna je mlada poslovna žena koja se ozbiljno zabrine doznavši da je njezinu najbolju prijateljicu i kolegicu Liz Garnett (M. Schnarre) u garaži njihove poslovne zgrade napao nepoznati maskirani muškarac. Barbara poznaje Liz još od djetinjstva, i vjeruje da među njima dvjema od prvog dana nema baš nikakvih tajni. Premda se neko vrijeme nisu viđale, Barbara zna da je Liz prije nekoliko godina bila u vezi s agresivnim Daleom, nasilnikom i kriminalcem koji je u međuvremenu uhićen i osuđen na zatvorsku kaznu. A Barbara je već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s markantnim Gunnarom Davisom (P. Dobson), dečkom za kojeg se nada da je konačno onaj pravi. Kad ju Liz s objašnjenjem da se želi od svega odmoriti pozove na vikend - izlet u kolibu na snijegom prekrivenoj planini, Barbara sa zadovoljstvom pristane. Ne zna, međutim, da Liz namjerava sa sobom ponijeti i kovčeg s dva milijuna dolara, novcem koji je ukrala Daleu prije njegovog odlaska u zatvor. Tijekom vožnje u planinu Liz iznenađenoj Barbari otkrije da je Dale prije nekoliko mjeseci izišao iz zatvora, te da vjeruje da ju je upravo on napao one večeri. Štoviše, Liz već danima netko prati u crvenom automobilu, a isti takav automobil slijedi ih i na izletu. Kad o svemu mobitelom obavijesti Gunnara, Barbara ni ne sluti da je pred njima vikend tijekom kojeg će na kocku staviti i vlastite živote...

Recenzije


Recenzirao/la Filip
nedjelja, 28. maj 2023. 16:21
Raspoloženi nastup privlačne E. Eleniak (E. T., Mjehur ubojica, Pod opsadom, Dracula 3000, Fatal Reunion), nekadašnje Playboyeve "zečice" koja se razmjerno uspješno okušala i kao glumica, a koja je najveću gledateljsku popularnost stekla ulogom u hit serijalu Spasilačka služba, najjači je adut atraktivnog, uzbudljivog i nepretencioznog trilera redatelja Rubena Preussa (Write to Kill, Almost Dead, Dead on Sight, The Art of Murder). Scenarij Georgea Ferrisa (Tainted Love, Running Red, The Night... (više)
Lajkuj recenziju
0 komentara

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.