OPIS

Mjuzikl koji prati ljubavnu vezu i brak u razdoblju od pet godina. Jamie (Jeremy Jordan), mladi, talentirani židovski romanopisac u usponu zaljubi se u Cathy (Anna Kendrick), neuspješnu glumicu.
POSLJEDNJIH PET GODINA mjuzikl je koji prati ljubavnu vezu i brak u razdoblju od pet godina. Jamie Wellerstein (Jeremy Jordan), mladi je, talentirani romanopisac u usponu koji se zaljubi u Cathy Hiatt (Anna Kendrick), neuspješnu glumicu. Njihova je priča gotovo u cijelosti ispričana kroz pjesmu. Sve Cathyne pjesme počinju na kraju njihova braka i vraćaju se kroz vrijeme do početka njihove ljubavne veze dok Jamiejeve pjesme počinju na početku njihove veze i idu naprijed do kraja njihova braka. Sastaju se u sredini, kada je Jamie zaprosi.

Slike

Posljednjih pet godinaPosljednjih pet godinaPosljednjih pet godinaPosljednjih pet godinaPosljednjih pet godinaPosljednjih pet godinaPosljednjih pet godinaPosljednjih pet godinaPosljednjih pet godina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.