OPIS

Priča o hrabrom 12-godišnjaku koji želi spriječiti zlog milijardera da odleti na Mjesec, ukrade njegove goleme mineralne resurse i uništi američku zastavu koju su postavili ljudi koji su vodili misije „Apollo“.
Svemirsko putovanje u krvi je obitelji Mikea Goldwinga: i otac i djed bili su astronauti. No otuđeni djed hrabrog 12-godišnjaka, Frank, živio je izolirano od svoje obitelji nakon što je propustio priliku da uđe u povijest kao član posade „Apolla 11“. Međutim, kada Mike otkrije da ekscentrični milijarder planira odletjeti na Mjesec, preuzeti njegove velike, vrijedne mineralne resurse i uništiti američku zastavu koju su postavili astronauti „Apolla 11“, počinje odbrojavanje do spektakularne avanture! Udruživši se s djedom, najboljim prijateljima Amy i Martyjem te s pametnim kameleonom, Mike poleti u nevjerojatnu misiju na Mjesec, odlučan osujetiti milijarderov podli plan, osvojiti zastavicu i ujediniti svoju podijeljenu obitelj.

Slike

Osvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuFoto: SUPER RTLOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuFoto: SUPER RTLOsvoji zastavicuOsvoji zastavicuOsvoji zastavicu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.