Ocjena: 5.5/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(4 glasova)

OPIS

Mary (Janeane Garofalo: Prijateljice) premorena je i nedruštvena glazbena kritičarka. Vječno boravi u stanu, nikad ne ide izvan Manhattana i stavlja slušalice kad god se nađe u opasnosti da mora komunicirati s ljudima. Takvo ponašanje njoj je sasvim u redu, ali ljudima oko nje već je pomalo zlo od toga. Njezinu dečku Jakeu (Kris Holden-Ried: Tudori) već je dosta njezine nesposobnosti da se obveže i njezina odbijanja da dođe poslušati njegov bend. Šef joj naređuje da ode na odmor jer su njezini kritički osvrti, koji su nekad bili genijalni i objektivni, postali okrutni i cinični. I tako ona kreće na put preko cijele zemlje s maminim psićem Binkyjem, nad kojim će joj se srce smekšati, pa će na kraju uspjeti zavoljeti psa, ali i u svojem srcu naći mjesta za ljude oko sebe.

Slike

Njezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijateljNjezin najbolji prijatelj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.