OPIS

Pred kraj Drugog svetskog rata, Džimi Pikard, Indijanac koji se borio u Francuskoj, postaje pacijent u psihijatrijskoj vojnoj bolnici u kojoj se leče bivši vojnici. Džimi pati od strašnih glavobolja zbog kojih gubi dodir sa stvarnošću, ponekad i ne vidi, niti čuje bilo šta. Kako njegov doktor nije uspeo da nađe uzrok glavobolja, poslednja nada im je francuski antropolog i psihoanalitičar Žorž Devero, koji se specijalizovao za kulturu Indijanaca. Iz njihovog prvog susreta razvio se odnos međusobnog poštovanja i poverenja. Tokom terapija, Džimi Pi se sve više otvara, prisećajući se svojih snova i otkrivajući duboko ukopana sećanja. Iako je po prirodi stidljiv čovek i nije upoznat sa psihoanalitičkim metodama, Džimi se prepušta terapijama, dopuštajući Deverou da ga vodi kroz proces izlečenja.

Slike

DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.DŽimi P.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.