OPIS

Drama/melodrama o djevojci koju su posvojili i odgojili amiši, a zbog potrage za pravom majkom i bijega od neželjenog mladoženje, protjerana je iz amiške zajednice.
U amiškoj zajednici Katherine Mayfield (K. Leclerc) zvala se Katie Lapp, a posvojili su je Rebecca (V. Holmes) i Samuel (K. Rothery). Bila je zaljubljena u Daniela Fishera (J. Blair) za kojega se trebala udati, no Daniel je nestao na brodu u oluji. Roditelji su Katie nagovorili da se uda za svećenika, no ona je pobjegla s vjenčanja i napustila amišku zajednicu u Hickory Hollowu u Pennsylvaniji. Krenula je u potragu za pravom majkom. I našla ju je, ali je s njom bila kratko, jer je majka umrla.
Katherina Mayfield živi u velikoj kući koju je naslijedila od majke. U kući je domaćica i ostala posluga koja je tu bila još za majčina života. Osim kuće, majka joj je ostavila i veliko bogatstvo, a od dijela tog novca Katherine je osnovala fondaciju za pomoć djeci u domovima. Zaljubila se i zaručila za Jasona Wortha, direktora svoje zaklade. I misli da je potpuno sretna, dok se ne pojavi netko iz njezine prošlosti...

Slike

Moje pravo jaMoje pravo ja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.