OPIS

Srednjoškolac Greg, koji većinu vremena provodi praveći parodije klasičnih filmova sa suradnikom Earlom, zauvijek promijeni način razmišljanja kada se sprijatelji s kolegicom iz razreda, Rachel, kojoj je nedavno dijagnosticiran rak.
Dobitnik Velike nagrade ocjenjivačkog suda i Nagrade publike na filmskom festivalu u Sundanceu 2015., JA, EARL I UMIRUĆA iznimno je duhovita, dirljiva priča o Gregu, maturantu koji se anonimno pokušava uklopiti i čija je strategija za preživljavanje izbjegavanje dubljih odnosa dok plovi kroz društveno minsko polje tinejdžerskog života. Čak i svog vjernog druga Earla, s kojim pravi kratke filmske parodije klasičnih filmova, opisuje više kao suradnika nego kao najboljeg prijatelja. Ali kada ga majka nagovori da provede vrijeme s Rachel – djevojkom iz razreda kojoj je upravo dijagnosticiran tumor – Greg polako otkriva koliko istinske spone prijateljstva mogu biti vrijedne.

Slike

Ja, Earl i umiruća djevojkaJa, Earl i umiruća djevojkaJa, Earl i umiruća djevojkaJa, Earl i umiruća djevojkaJa, Earl i umiruća djevojkaJa, Earl i umiruća djevojka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.