poster

Rodencia i princezin zub

Rodencia y el Diente de la Princesa (2012)

animirani, akcija, avanturistički | Peru, Argentina, SAD
Pink Super Kids | utorak | 08:00

Ocjena: 5.0/10
Ocjena korisnika: 4.5/10
(2 glasova)

OPIS

U čarobnom kraljevstvu Rodenciji, mali miš zvan Edam, nespretan čarobnjakov šegrt, i lijepa, samouvjerena mišica Brie kreću na opasnu misiju da poraze zlog čarobnjaka Rotexa i njegovu vojsku štakora.
Čarobni avantura počinje jednom davno, u velikoj, divljoj šumi gdje se nalazi fantastično kraljevstvo Rodencia, mjesto gdje žive čudesna stvorenja i moćni čarobnjaci. To je priča o pustolovinama i ljubavi malog miša zvanog Edam, nespretnoga čarobnjakova šegrta, i lijepe, samouvjerene mišice Brie, koji će se morati suočiti s mnogim opasnim zaprekama kako bi stekli moć princezina zuba i porazili četu štakora pod zapovjedništvom zlog Rotexa. On je napao Rodenciju (mirno kraljevstvo miševa) kako bi njima zavladao i prisvojio njihovo blago. U sredini šume suočit će se čarolija svjetlosti i tame, ljubavi i srdžbe. Edam i Rotex borit će se, a samo će jedan pobijediti.

Slike

Rodencia i princezin zubRodencia i princezin zubRodencia i princezin zubRodencia i princezin zubRodencia i princezin zubRodencia i princezin zubRodencia i princezin zubRodencia i princezin zubRodencia i princezin zubRodencia i princezin zub

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.