Ocjena: 5.4/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(9 glasova)

OPIS

Carrie Beal (Trachtenberg) duboko je povezana sa svojim dugogodišnjim prijateljima i zajednicom u svome rodnom gradu Madisonu. Zaručena je za Mikea Mayora (Estes), svoju ljubav iz mladosti, ali osjeća se nemirnom i nesretnom. Želi mu reći da ga više ne voli i da želi krenuti dalje, ali oklijeva. Na pikniku na Memorial Dayu, Mike doživi nesreću na ronjenju i ostane paraliziran. Njegova obitelj i prijatelji okupe se oko njega tijekom teške rehabilitacije i optuže Carrie da ga zanemaruje jer ne sjedi neprestano uz njegovu postelju. Nemoćna da objasni svoje kajanje, tugu i zbunjenost, Carrie pobjegne u New York. Ondje se upusti u aferu s intrigantnim starijim muškarcem, Kilroyem (Maher) i počne studirati kako bi ostvarila obećavajuću karijeru u modnome dizajnu. Ali Kilroyev šarm samo skriva njegovo oklijevanje da uzvrati osjećaje i podijeli svoju zagonetnu prošlost. Njihov odnos doseže kritičnu točku kada se Carrie vrati kući na vjenčanje i ponovno vidi Mikea. Prisiljena preispitati sebe i ono u što se pretvorila, Carrie mora posegnuti duboko u svoje srce kako bi shvatila kamo pripada.

Slike

Skok s Clausenovog dokaSkok s Clausenovog dokaSkok s Clausenovog dokaSkok s Clausenovog dokaSkok s Clausenovog dokaSkok s Clausenovog dokaSkok s Clausenovog dokaSkok s Clausenovog dokaSkok s Clausenovog doka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.