Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 8.2/10
(67 glasova)

OPIS

Odvjetnica preuzima slučaj ubojstva mlade studentice nad kojom je svećenik proveo egzorcizam. Odlukom koju dotad nije donijela gotovo nikada, Katolička crkva službeno je priznala demonsku opsjednutost Emily Rose, devetnaestogodišnje brucošice u Minnesoti. Egzorcizam je izveden i snimljen, a snimka je odigrala ključnu ulogu u događajima koji su slijedili. Ispripovijedana u fragmentarnim slikama, priča o egzorcizmu Emily Rose prati suđenje svećeniku optuženu za nemar koji je završio smrću mlade djevojke, za koju se vjerovalo da je opsjednuta. U filmu inspiriranu stvarnim događajima glumi Laura Linney kao ogorčena i frustrirana odvjetnica koja preuzima obranu oca Moorea (Tom Wilkinson), koji je obavio kontroverzniegzorcizam.

Slike

Egzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili RouzEgzorcizam Emili Rouz

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.