poster

Noćni let

Red Eye (2005)

Režiser: Wes Craven
TV1000 Balkan | 28. 3. 2024. | 23:15

Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 7.8/10
(68 glasova)

OPIS

Nakon majčinog sprovoda, mlada hotelska upraviteljica Lisa Reisertnoćnim se avionom vraća nazad u Miami, kako bi sutra ujutro ipak stigla na posao. U avionu upoznaje zgodnog i tajanstvenog Jacka Rippnera, koji vrlo brzo otkriva svoje pravo lice tako što je otme u namjeri da je iskoristi kao paravan u ubistvu Williama Keefeja, šefa američke sigurnosne službe. Odbije li surađivati, Jack će joj ubiti oca, a na visini od 30 000 stopa Rachel doista nema gdje pobjeći. Film majstora horrora i napetosti, Wesa Cravena.

Slike

Noćni letNoćni letNoćni letNoćni letNoćni letNoćni letNoćni letNoćni letNoćni letNoćni letNoćni letParamountParamount

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ledena Šuma (2014)

    image
    Kako snježna mećava uskoro prijeti, mladi tehničar stiže u grad na velikoj nadmorskoj visini kako bi popravio električnu centralu. Ubrzo otkriva da se ona koristi...
  • U brzim vodama (2017)

    image
    Međutim, tokom poslovnog puta spazi ga živog i shvati da je inscenirao svoju smrt...
  • Put novca (2010)

    image
    Usred najgore ekonomske krize u Argentini, Jordi slijedi višemilijunski ugovor s vladom. Da bi ga dobio, mora svoju etiku ostaviti po strani i igrati opasnu igru....
  • Ostfriesengrab (2020)

    image
    After a bizarre murder, the suspect overpowers Commissioner Klaasen and manages to escape. A second murder occurs shortly afterwards.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.