OPIS

Drama. Pukovnik Shannon (J. Wayne) zapovjednik je zračne baze američke vojske na Aljasci, koja se nalazi na samo četrdeset kilometara udaljenosti od Sovjetskog Saveza. Jednog dana u bazu mu dovode pilotkinju (J. Leigh) ruske vojske koja želi prebjeći u SAD. Iako je isprva skeptičan i zatečen, lijepa Ruskinja zaintrigira Shannona i on se u nju zaljubi. No, uskoro će Shannon otkriti da je Anna dvostruka špijunka...
Ovu hladnoratovsku špijunsku dramu producirao je ekscentrični milijader Howard Hughes, a redatelj von Sternberg fokusirao se na glavnu glumicu Janet Leigh, ponajprije stoga što je Hughes od Janet Leigh (poznatu po nastupu u Hitchcockovu "Psihu",) pokušao napraviti seks bombu, tako da su ostali likovi, pa i sam John Wayne ostali negdje u pozadini. Proizvodnja filma trajala je dugih osam godina, a rezultati nisu požnjeli očekivani uspjeh.

Slike

Jet PilotJet PilotJet PilotJet PilotJet Pilot

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.