Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 10/10
(16 glasova)

OPIS

"Počela je nova školska godina i nadam se da će biti čarobna! Volim se družiti sa svojim prijateljicama jer se uvijek tako dobro zabavljamo. Sviram gitaru u našem bendu i mislim da smo odlični (iako još nismo nikada svirali pred publikom)! Također radim na školskoj televizijskoj postaji, što je ostvarenje mojeg najvećeg sna (iako to znači da moram obavljati glupe poslove za Raquelle)! Oh, skoro sam zaboravila - zaljubljena sam u najpopularnijeg dečka u školi i iako me on još nije primijetio, sigurna sam da hoće! Sa svojim posebnim dnevnikom i čarobnom narukvicom stječem samopouzdanje potrebno da posegnem za svim svojim snovima." Još jedan film iz serijala animiranih filmova o najpopularnijoj lutki svih vremena, "Barbieni dnevnici" naše će najmlađe gledateljice očarati i zarobiti baš poput svojih prethodnika, lijepom pričom punom ljubavi i prijateljstva.

Slike

Barbie - Dnevnici mlade BarbieFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLBarbie - Dnevnici mlade Barbie

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.